Sigurno ste već čuli za riječki Život, intimni klupski prostor u kojemu dominiraju izblijedjele fotografije, stari televizori i tranzistori, tapecirane drvene stolice i bakini jušnici, klub koji savršeno koketira sa popunjenim kapacitetom gotovo svaki vikend i klub koji će 7.10. ugostiti elektropop senzaciju Nipplepeople.

Otvaraju se vrata bendovima, izvođačima svih vrsta, panelistima i umjetnicima koji će tekuće sezone 2017./2018. svoje radove imati mogućnosti predstavljati u gore navedenom prostoru, a na koji način bolje zainteresirati publiku Života nego ovim, uvijek intrigantnim, tajanstvenim duom.

nipplepeople promo

Za one koji ne znaju, Nipplepeople su maskirani electro pop duo čiji identitet članova je nepoznat. U regiji su najpoznatiji po pjesmi “Sutra”, a odnedavno i po obradi pjesme “Frka”, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nastupali su na svim većim festivalima (EXIT, Hartera, Terraneo…) te kao predgrupa grupama kao što su Hurts, Faithless i StereoMCs

Karte u pretprodaji se mogu kupiti od srijede (27.9.) u Dallas Music Shopu (Rijeka) po pretprodajnoj cijeni od 50 kn, do će na ulazu cijena karte iznositi 60 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE