Antonia Matković Šerić – Tonka objavom samostalnog singla “Bolji smo” odmiče se od klasičnog pavelovskog zvuka i donosi posve novi moderni zvuk alt pop produkcije, kojim najavljuje album koji će izaći iduće godine.

Glazbu i tekst za “Bolji smo” potpisuje Aljoša Šerić, koji sa Srđanom Sekulovićem Skansijem potpisuje i produkciju te aranžman. Spot je nastao u režiji Vanje Vascarca s koreografijom Martine Nevistić. Tonka je izjavila kako je na cijeli materijal jako ponosna jer će kroz ovaj novi projekt glazbom predstaviti suvremeni ples i pokret u spotovima i na sceni, a spot za njezin prvi singl snimljen je u Zagrebačkom plesnom centru.

“Aljoša me ovim pjesmama oborio s nogu. Napisao je točno što sam htjela pjevati i o čemu sam htjela pjevati. Stilski je pogodio moje afinitete i senzibilitet. Sve je to pop, ali s natruhama neo r’n’b-a, neo soul-a i elektro popa. Glazba koju sam snimila preslika je onoga što slušam u slobodno vrijeme, a sve sam pjesme otpjevala s posebnim guštom i lakoćom”, kaže Tonka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE