U prostorijama Kluba Mladih Skwhat u Sisku održat će se 14. MUF, odnosno Mali Urbani Festival, koji će nam prirediti brojne glazbene, edukativne, street art, sportske i gaming programe.

14. Mali Urbani Festival nastavlja tradiciju Sišćana koji nastoje promicati alternativnu i podizati kulturnu scenu u svome gradu, a ovogodišnji MUF održat će se od 22. do 24. rujna.

Što se glazbenog dijela tiče, MUF je priredio sljedeće izvođače po danima:

PETAK, 22. rujna

Kristijan Molnar
AMPM
Omar

SUBOTA, 23. rujna

Edo Maajka
She Loves Pablo
ABOP
Saučešće

Sav ostali edukativni, sportski, street art i gaming program pogledajte u službenom eventu OVDJEtakođer i na službenoj stranici SKWHAT.

Što se ulaznica tiče, i za petak i subotu pojedinačno će izaći 50 kuna, no ukoliko želite kupiti dvodnevnu ulaznicu, ona će tada iznositi 80 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Voodoo Baru i Fluid Coffee Baru od 1. do 21. rujna ili na dane festivala.

Ako pak želite oprobati svoju sreću, odigrajte našu nagradnu igru gdje vam nudimo dvije festivalske ulaznice!

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Mali Urbani Festival!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u srijedu, 20. rujna na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA!. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE