Ona je jedna od najintrigantnijih žena današnjice, njezinu karizmu teško je opisati, a energija kojom se pojavljuje na pozornici i među publikom prožeta je emocijama i pozitivnim vibracijama nakon kojih nitko ne ostaje ravnodušan.

Beth Hart dolazi u Hrvatsku iz daleke Kalifornije ostaviti zagrebački Boogaloo bez teksta. Opisuju je kao jaku, a istovremeno nježnu ženu, nevjerojatno moćnog glasa i iznimno zanimljivog performansa. Glazba je njezin život i kako Beth kaže, otkrila se kroz glazbu  i živi glazbu, a to je vidljivo i iz njezinog bogatog glazbenog opusa.

Beth dolazi u Zagreb 10. studenog u sklopu velike turneje na kojoj promovira svoj aktualni album  „Fire On The Floor“.

Ova jedinstvena umjetnica pokazala je koliku ljubav gaji prema glazbi jer osim što pjeva, svira i klavir, gitaru, bas gitaru, violončelo i udaraljke. Surađivala je s brojnim poznatim glazbenicima poput Jeffa Becka, Buddyja Guya, Slasha te Warrena Haynesa, a dugogodišnji suradnik i prijatelj Joe Bonamassa važan je dio njezine karijere s kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album.

Ulaznice za koncert još uvijek možete kupiti po cijeni od 200 kn,a u prodaji su na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, u Boogaloo clubu kao i online na www.ticketshop.hr.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE