Za sve one kojima je more tek rezervna opcija i radije ljeta provode uz umakanje nožnih prstića u slatkovodnim vodama, ekipa #CASA u suradnji s IN DA BEACH BAROM organizira pravu glazbenu poslasticu.

Tako je! Iako se govorilo da ih u Osijeku nema do jeseni, neka obećanja ne vole ispuniti pa se #CASA vraća i u ljetnoj shemi. Na lijevoj obali Drave u subotu (5.08.) tako će vas osim laganog povjetarca i osvježavajućih pića, njihati i probrani brojevi domaće trećine #CASE – DJ PIPSA, koji se tradicionalno pretplatio na ljetnu ediciju najsjajnijeg partija.

Slaven Tušek aka Pips. DJ i promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom. Trenutno je jedan od najcijenjenijih i najpoznatijih DJ-eva u regiji, a i šire. Službeni Kandžijin DJ i član Golih Žena. Prvi nastup zapisan je 2002. godine i od tada nastupa po klubovima i festivalima diljem regije, ali i šire. Redsident je i osnivač najeklektičnijeg osječkog klupskog programa ”Big Mama Session” kao i #CASA programa gdje ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku. Također, Pips je član Hrvatske Funk Delegacije i neumorni istraživač dobrog funka i soula koji tjera na ples. Od silnih festivala na kojima je vrtio ove godine trake su se lagano izlizale, ali ne brinite, kaže da one najskuplje uvijek čuva za domaći teren. Pripremite se zato na gotovo maratonsko surfanje na valovima ljetnog #CASA zvuka koji vam je toliko nedostajao i koji će vas dodatno rastopiti na dosadašnjih plus milijun. Plesne cipele bacite jer neće izdržati. Kupaći poželjni, ali ne i obvezni.

Vidimo se na plaži već od 18 sati, upad je besplatan.

Za više informacija posjetitite službeni Facebook event.

Facebook CASA Page // Pips Soundcloud // Pips Mixcloud

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE