Bliži nam se drugo izdanje Velvet Festivala na otoku Krku, a samim time i konačne pripreme ulaze u zadnju fazu.

Mjesto Punat, od 13. do 15. kolovoza postaje otočna kulturni oaza gdje će se osim kvalitetnog glazbenog programa održati i sajam ploča, izložbe, predstave, boat partiji, kao i kamp nekoliko metara od mora koji je besplatan za sve posjetitelje.

Posljednje informacije koje dolaze od organizatora su besplatni prvi dan festivala, kao i dnevne ulaznice:

[ ULAZNICE ]Obavještavamo vas da su od danas u prodaji i jednodnevne ulaznice po cijeni od 60,00 kn, za drugi i treći…

Posted by Velvet Festival on 31. srpnja 2017

Sami glazbeni program je jedinstven, budući da čini spoj dvadesetak glazbenih dragulja europske, regionalne i lokalne alternativne scene. Do sada su najavljeni engleski psihodelični ansambl Vanishing Twin, finski psych-pop glazbenik Jaakko Eino Kalevi,  zagrebački “macho-pop” bend Svemirko, progresivni hrvatski jazz kvartet Chui, bjelovarski prog-rock trio Them Moose Rush, kao i slovenski uzdanici psihodeličnog rocka Persons from Porlock i brojni drugi glazbenici, čiji ćemo konačni popis, zajedno sa rasporedom uskoro objaviti.

Kao što smo u prethodnim objavama spomenuli, jedan od ciljeva Velvet Festivala jest učiniti otok Krk prepoznatljivijim mlađoj populaciji i glazbenim ljubiteljima i van granica Hrvatske. Svojom jedinstvenom lokacijom i dobrom prometnom povezanošću stvorena je mogućnost da sam festival iz godine u godinu raste, te da postane svojevrstan brend otoka Krka koji ovom manifestacijom postaje bogatiji za još jedan kulturni sadržaj, a svojim razvojem i jedinstvenim sadržajem pridonosi kvalitetnom i raznolikom turističkom programu Hrvatske.

Festival možete pratiti na službenim online kanalima:

FB page
FB event
Instagram

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE