Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe, Pannonian Challenge, održat će se po 18. put u gradu na Dravi, ovoga puta u ranijem terminu nego prije, od 7. do 11. lipnja.

Neki od najboljih svjetskih vozača u BMX, skate i inline disciplinama zabavljat će i impresionirati publiku kroz sva tri dana, a navečer se, osim partyja za određene dnevne discipline, održavaju i glazbeni koncerti dobro poznatih izvođača. Svi sportski događaji na festivalu bit će potpuno besplatni.

Što se glazbe tiče, pojedinačni dani iznosit će 20 kuna, u srijedu na otvorenju festivala DJ Omer i DJ Umbo puštat će glazbu u prostorima Kazamata od 20 sati, u četvrtak će u klubu Vega nastupati DJ Phat Phillie & DJ Bizzo Bodega u 22 sata, nakon njih reperi Bad Copy u ponoć, a zatim DJ Oliver iza 3 sata.

Petak je rezerviran za grupu S.A.R.S. u 22 sata, ABOP u ponoć i DJ Pipsa iza 2 sata, a finalni dan subota krenut će s bosanskohercegovačkom repericom Sassjom u 22 sata, zatim slijedi riječka grupa Let 3 u 23, reper Frenkie u 1 i na kraju Yesh iza 3 sata.

Službeni event pogledajte OVDJEa sve informacije na službenom webu možete vidjeti OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE