Nakon rasprodanih dnevnih ulaznica za drugi festivalski dan koji predvode Kings of Leon i Alt-J, sukladno nezapamćenom interesu publike te očekivanjima organizatora, dvanaesto izdanje INmusic festivala uskoro bi moglo biti rasprodano.

U pretprodaji je ostalo još samo 800 trodnevnih festivalskih ulaznica, također i ograničen broj dnevnih ulaznica za prvi i treći festivalski dan. Preko 90% kapaciteta festivalskog kampa koji je smješten na čak dva jarunska otoka  također je već rezervirano.

Ljeto počinje na INmusicu, a posjetitelji iz više od 60 zemalja za nešto manje od tri tjedna na zagrebačkom Jarunu uživati će u spektakularnom line-upu koji stoji uz bok najvećim europskim festivalima: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek “ApoCalypso Now”, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab i mnogi drugi.

Posljednjih 800 trodnevnih ulaznica po cijeni od 499 kn dostupno je u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te putem službenog festivalskog webshopa. Preostale jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE