Nakon odlične premijere u ožujku i nastupa Bad Copya u SAX-u, Mic Drop nam na isto mjesto dovodi Smoke Mardeljana 27.svibnja.

Uz njega kao co-headlinera publika će moći čuti Tibora koji će predstaviti svoj novi projekt, album Pacino 2, a nakon njihovog nastupa slijedi Needle Drop gdje će Bero Zmay i DJ Sense rokati boom bap klasike.

 

Tvoj zadnji nastup u Zagrebu (Vintage) prošao je u znaku odlične atmosfere i prijateljskog ugođaja. Što možemo očekivati ovaj put te kakav je za tebe osjećaj nastupati u Zagrebu?

Pa može da se očekuje isto sto i prošli put uz to da će se rokati i neke nove trake sa albuma. Zagreb je moj rap rekao bih oberučke prihvatio tako da je osećaj vrhunski, a imam i dosta prijatelja tu tako da svakako uvek bude vrh.

 

Kako si zadovoljan odazivom i reakcijom publike na album ‘Znaš Me Znam Te’?

Zanimljivo u vezi sa tim albumom je to što mi se ljudi uvek jave da izraze zahvalnost ili poštovanje u vezi sa nekom pesmom, a fora je što je svako izabrao neku drugu kao svoju omiljenu. Koliko se meni čini album se i dalje sluša, sve u svemu zadovoljan sam kako je sve prošlo.

 

U kojoj fazi je novi album, kada možemo očekivati nešto novo od tebe?

Novi album je u fazi miksanja i ako sve bude po planu biće pušten u eter za mesec dana,u međuvremenu bi trebalo da odradim i izbacim još jedan spot.

Što se trenutno dešava sa MRAK klanom, planirate li neke suradnje u skorije vrijeme što se glazbe tiče?

Nista, čekam da izađe Povlo krajem godine pa da idemo u studio.

 

Što sve po tebi mora da posjeduje jedan kvalitetno izgrađen i formiran artist u hip-hopu?

Treba da zna da se izrazi u rimama i da ima dobar flow, da zna da roka uživo, da zna da baci fristajl i da bude prizemljen.

 

Neke preporuke, što se sluša kod tebe ovih dana?

Ovih dana slusam novi album od KRS ONE-a.

 

I za kraj – poruka za tvoje slušatelje i naše čitatelje?

Poruka za moje slušatelje? Čujemo se,

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE