Ove subote, 27.5. vrlo popularno zagrebačko okupljalište ljubitelja glazbe Pločnik ugostit će i predstaviti Zagrebu jedan jako zanimljiv i mladi mađarski festival posvećen Bass glazbi.

Radi se o festivalu imena Bass Camp koji u malom mađarskom mjestu Orfű drugu godinu zaredom okuplja kremu britanske ali i regionalne bass glazbe.

Tom prilikom u Pločnik stižu i tri istaknuta mađarska izvođača koji se bave bass glazbom, a oni su MC Fedora, Sirmo i Bergi koji je također i jedan od organizatora Bass Camp festivala.  Za pultom će im se pridružiti i zagrebački DJ Yesh uz kratki nastup naše underground vokalistice Diyale koja će izvesti nekoliko svojih pjesama te najaviti live promociju novih materijala pod nazovim World Raw 3. Ta promocija također će se odviti u Pločniku 17.06.

Bass Camp Orfű

Nakon vrlo uspješnog starta na ljeto prošle 2016., Bass Camp se vraća s novim četverodnevnim slavljem bass glazbe i ovog srpnja, točnije od 19-22. Festival se održava na velikoj kamping lokaciji u malom gradiću Orfű smještenom na jugozapadu Mađarske. Skriven u pitoresknim brežuljcima Mecseka pored prekrasnog jezera i daleko od buke velikih gradova, lokacija je savršena za okupljanje ljubitelja underground glazbe i žanrova kao što su drum’n’bass, dubstep, jungle, uk garage, dub, grime i sl. Uz najbolje mađarske predstavnike nabrojanih žanrova, ovogodišnji Bass Camp će ugostiti preko 30 izvođača iz Velike Britanije i okolnih zemalja pa tako i Hrvatske. Samo neka od imena koja ćete tamo moći vidjeti i čuti su legendarni General Levy, Big Bud, Ant TC1, Loefah, Sam Binga, Jade, Maztek, Compa, Commodo, Hydro ali i naši predstavnici Diyala i Yesh (JabbaTon Rec., Radio 101).

Tko god je bio djelom prvog Bass Campa prošle godine reći će vam da se radi o jednom od onih glazbenih iskustava koje ne želiš propustiti, o festivalu s posebnom vibrom i gomilom dragih ljudi.  

bass camp orfu poster
Ulaz u Pločnik je besplatan, a druženje je zakazano od 22h pa sve do 02h iza ponoći.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE