Nakon glavne pozornice, ovogodišnji EXIT nastavlja i s nizom headlinera na mjestu globalne elektronske scene, Dance Areni.

Privilegiju da zatvori ovogodišnji EXIT, ove godine imat će Nina Kraviz! Sibirska trendseterica poznata je po beskompromisnim i energičnim DJ setovima, a u proteklih godinu dana imala je završne setove samo na odabranim festivalima.Finalnu noć na Areni, u nedjelju 9. srpnja, suvremenim techno zvukom ispunit će i berlinski Rødhåd, nigerijsko-libanonska zvijezda Nicole Moudaber, Tijana T te dvojica techno producenata u usponu Scalameriya i Ilija Đoković. Ovakav program u nedjelju zaokružit će još jedan veliki globalni techno headliner čije će ime također biti ubrzo objavljeno s ostatkom programa ovogodišnjeg izdanja Dance Arene!

 

 

Prošlog ljeta Nina Kraviz je s nevjerojatnom lakoćom uspjela osvojiti najveću europsku tvrđavu, a kako je poslije priznala u VICE filmu o fenomenu kultne pozornice Exita, spektakularan prizor jutra na Areni urezao se duboko u njeno pamćenje. Od prošlog susreta, Nina je objavila mix album za londonski Fabric, a nedavno je u britanskoj prijestolnici lansirala i svoju novu etiketu GALAXIID, sestrinsku njenoj трип etiketi, i to u novom londonskom megaklubu, Printworks. Na Ibizi je rezident u okviru Cocoon žurki i najavljena kao specijalna gošća za ovogodišnji Afterlife, a ove godine elektronski događaji kao što su Sonar, Time Warp, Awakenings, Dekmantel i drugi upisali su je kao headlinera. Za svoj povratak u Srbiju ove godine, Nina je osobno izabrala upravo EXIT i specijalni “closing set” na Areni!

 

Jednodnevne ulaznice za EXIT u prodaji od utorka!

Od utorka, 16. svibnja u prodaji će biti dnevne ulaznice za EXIT po najpovoljnijim cijenama na svim prodajnim mjestima EXIT festivala.

EXIT tim ove godine spojit će čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Ljeto ljubavi 2017. EXIT će ove godine početi dan ranije, u srijedu, 5. srpnja na tzv. nultom danu festivala, kad će nastupiti sastav The Killers, a njima će se do 9. srpnja na pozornicama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Jason Derulo, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Róisín Murphy, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE