Naša velika glazbena diva, Tereza Kesovija, održat će koncert u osječkom kinu Urania 11. svibnja.

Preko 55 godina karijere, nastupa diljem svijeta, osvajanja brojnih nagrada i čak četiri operacije glasnica, dubrovačka pjevačica Tereza Kesovija dolazi u Osijek podsjetiti publiku na sve uspješnice i hitove svoje pjesmarice.

Prvi nastup pred većim auditorijem imala je 1961. u zagrebačkom Varijeteu, a prvi inozemni nastup bio je na festivalu Pjesma za Europu u St. Vincentu u Italiji 1962.

Terezinu međunarodnu karijeru obilježavaju nastupi i gostovanja na festivalima u Bratislavi, Rio de Janeiru, Meksiku, Sopotu i Antaliji te na Kupu Europe u Bernu. Dva je puta Tereza pjevala i na Pjesmi Eurovozije.

U Francuskoj je tijekom 1960-ih i 1970-ih izgradila karijeru. Za svoga boravka u Francuskoj Tereza surađuje s poznatim zvijezdama kao što su Serge Lama, Tino Rossi, Gilbert Becaud i Ritta Pavone. Vrhunac je njen solistički koncert u pariškoj Olympiji održan 1988. godine.

Ulaznice po cijeni od 130 kuna u pretprodaji i 150 kuna na dan koncerta možete kupiti na blagajni kina Urania svaki dan poslije 17 sati.

Ulaznice možete prethodno rezervirati:
– mailom na adrese: info@kinematografi-osijek.hr, ulaznice@kinematografi-osijek.hr
– telefonom na broj 031 205 501 od 8-16 sati
031 205 507 od 17-23 sata
– porukom putem fb grupe ili page-a Kinematografi Osijek
– postom na službenom eventu

Službeni event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE