Iz@ Medošević & Borgie nastupit će kao posebni gosti na koncertu Kojota u Pogonu kulture, 28.travnja s početkom u 22 sata.

Izet Medošević je riječki alternativni pjesnik i glazbeni autor te multiinstrumentalist. U riječkim alternativnim krugovima je postao ikona već sa svojim prvim bendovima Avlijaneri i O.Š. Sulud III. 2013. godine počinje sa projektom Iz@ Medošević i izdaje album u izdanju Dallas recordsa ”Granulo je sunce”. Zatim 2016. u rad uključuje i ritam sekciju Pavišić – Vukić te je na taj način zaključio bendovsku priču – Iz@ Medošević & Borgie. 

Na poziv samih Kojota predstavit će se i na pozornici Pogona kulture te uveličati ovu eksplozivnu rock večer.

Kojoti su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka. Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi: Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i Bobo Gruičićem (bubanj). Njihov povratnički nastup u siječnju u Zagrebu na festivalu Brijačnica pokrenuo je lavinu pozitivnih reakcija te poziva na svirku iz cijele regije.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna u Dallas music shopu, The Beertiji na Trsatu te u Croatia records store. Na dan koncerta ulaz je 70 kuna.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE