Nizozemska garage-punk četvorka St.Tropez nastupat će na Hidden Stageu dvanaestog izdanja INmusic festivala u sklopu Europavox projekta!

Riječ je o garage-punk bendu pod nazivom St.Tropez, a čine ga četvorka iz Amsterdama koja se uspinje prema internacionalnom glazbenom uspjehu. U kolovozu 2016. godine objavljen je njihov debitantski album “St.Tropez” kojim su privukli pažnju i naišli na pozitivne kritike glazbenih medija poput NME-a, DIY i Clasha. U siječnju 2017. godine objavili su prvi singl “Democracy” s njihovog EP-a “Debate” koji je izašao u veljači. Na EP-u St.Tropez bave se temama poput politike, nade, populizma, straha. Njihove nastupe prati fantastična reputacija, a nadolazećom turnejom će ju zasigurno još dodatno učvrstiti.

St.Tropez na INmusic festival #12 dolaze u sklopu cijenjenog Europavox projekta čiji je INmusic festival partner. Europavox projekt predvođen Europavox Festivalom sufinanciran je od strane Europske komisije kao važan program za poticanje međueuropske suradnje i doprinos suvremenoj kulturi i glazbi. On okuplja sedam europskih zemalja (Francuska, Italija, Njemačka, Belgija, Austrija, Grčka, Litva, Hrvatska) i najvažnije glazbene promotore i festivale u svakoj od partnerskih zemalja sa ciljem poticanja razmjene suvremenih autorskih izvođača iz svih dijelova Europe, razvijanju inovativnih pristupa na području europske glazbene industrije te zajedničkom javnom zagovaranju bogatstva i raznolikosti interkulturalne europske baštine.

Sjajni St.Tropez na INmusic festivalu #12 pridružuju se već fantastičnom line upu – Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru i mnogim drugima.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE