Iz dubokih šuma Tramuntane ponovno se izdiše zrak u smjeru Tareja gdje će se urbano pleme i ove godine okupiti na tri dana i dvije noći, uživajući u mirisima flore, faune i zvuku raznolikih psihodeičnih vibracija.

Društveno poduzetni eksperiment nekolicine entuzijasta iz svih dijelova zemlje predstavljaju vam treće izdanje Tides Of Youth Festivala, autonomnog diy projekta koji svake godine ima za cilj promovirati i okupiti ljubitelje muzičkih diverzija u trance, dub, ambient i instrumentalnom izričaju.

U suradnji sa Klubom Mladih „Susajda“, Centrom za mlade iz Čakovca „CEZAM“, Autonomnim Kulturnim Centrom „Attack“, Offcycles kolektivu te članovima riječke nezavisne scene i gradom Cresom i ove godine će se održati okupljanje na novoj lokaciji unutar Tareja, ne bi li dozvolili samima sebi par dana bivanja usredotočeni na jedinstvenu prirodu uz rezonantni nam zvuk psihodelične muzike. Datum održavanja Tides of Youth 2017. je od 30.6. – 2.7. 

Ovogodišnje izdanje održat će se u kompaktnijoj varijanti, limitiranog broja ulaznica ( 500 ) te uz preseljenje festivala na lokaciju uz more i upravo onoliko prostora koliko je potrebno da se zadrži ambient i osjećaj samog festivala kakav se pamti po prijašnjim izdanjima.

Za ovogodišnje izdanje najavljena su 4 stagea:

TRANCE JUNGLE

U šumi Tareja nastat će skladna džungla najzačudnijih ambasadora trance kulture, a uz intezivan miris morskoga zraka i kadulje provest će nas u svim glazbenim smjerovima, slučajnim kombinacijama okolnosti stvarati nova stara plemena i ponoviti iskonske plesne korake.

Izvođači:
● 3LOWBEAT ● 3TT ● DAMZAH ● ĐERRI ● HUZ DET ● KALA ● MAYIX ● PILA ● PONCIJE PILAT ● PSYMUSTAFA ● STIKK ● VAL VASHAR ● VERTEX ● WINPA ● + tba

Powered by: Saso Mange Soundsystem

Za dekoracije će se pobrinuti ekipa iz Dimension Tricks i Cupus Kactus te uskoro objavljeni vizualni umjetnici za koje čekamo rezultate Space Cadet Random Generatora. More info soon!

DUB JUNGLE

Kao i prošle pa tako i ove godine morska struja je opet promijenila tok i stabilizirala smjer prema uvali Tarej te ponovno stvorila izvor koji iz dubine prošle godine raste dalje prema zvuku duboko ukorijenjenom u Tides Of Youth Festival.

Izvođači:
● BASS MATTERS ● DUBOLIK ● JAHSTICE SOUND ● PRANCING D ● SANDOKAN HI FI ● SLAVONIJA VIBES ● LOW FREQUENCY ● WARRIOR CHARGE ● ZU – BAM ● +tba

Powered by: Warrior Charge Sound System
tides of youth 2017.

MENTAL EXPERIMENTAL

Dok šum mora, miris kadulje i smilja vraća osjetila u balans dnevna druženja nastavit će se uz ambientalnu elektroniku svih vrsta i načina. Osvježavajući napitci, organska hrana i dobra glazba strujit će niz vjetar do večernjih sati, a trenutak odrediti smjer zvuka.

Izvođači:
● BAKIN UNUK ● CHILLIN GLOW ● SOUND OF THE FOX live! ● KONTRA ● MAYIX ● PILA ● VAL VASHAR ● UYULALA ● VAYU ● ABOGGAJEBO ● +tba

INSTRUMENTAL

Instrumentalni dio ove priče čine glazbenici koji dolaze u srce Tareja pretočiti svoje izmjenične razmjene zvuka u svu silinu igre efekata kroz instrumente.

Dan ne postoji bez noći pa tako ni ambientalno bez instrumentalnog. Prijelaz u večer započet će probrana ekipa glazbenika čiji pristup postizanju tog određenog psihodeličnog momenta poprilično se razlikuje, ponekad i drastično, no svi do jednog pružaju upečatljivo iskustvo putovanja svemirima kroz zvuk, pa i sliku.
Vozit će vješto, bubnjat će glasno i otvoriti vrata svim varijantama slojevitosti u stvaranju psihodeličnog zvuka neovisno o žanru.

Izvođači:
● DALIBOROVO GRANJE ● EMPHASIS ● LOST LUCID ● PSYCHEDELIC ORCHESTRA ● THE FREAK FOLK OF MANGROVIA ● WAITAPU ● +tba

Visual Artwork: gospon Kiwi 

ŠANKOVI I KUHINJA

Na festivalu će biti više šankova koji će zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih! Osim alkoholnih pića, bit će i pitke vode radi činjenice da je lokacija festivala podosta udaljena od prvih mogućih trgovačkih centara. A uza sve to organizatori pripremaju i organsku te mesnu trpezu za sve vrste sladokusaca.

KAMPIRANJE NA TAREJU

Osiguran je adekvatan dio šumskog krajobraza za spavanje u čijoj blizini će biti dostupni toaleti i pitka voda.

NAPOMENA: paljenje vatre je NAJSTROŽE ZABRANJENO!
Ulaz u kamp se neće naplaćivati, a pravo pristupa kampu će imati svi posjetitelji koji su kupili festivalsku kartu.

ULAZNICE

Ulaznice se mogu kupiti kod ambasadora festivala na sljedećim lokacijama:

ČAKOVEC:
Ivan – Latin.ivan3@gmail.com – 0919153699

ZAGREB:
Ivan
vinpawin@gmail.com – 0953997361

Vanja
junglista123@gmail.com – 091 261 1159

PULA:
Damjan – terra-ska@hotmail.com – 091 948 778

RIJEKA:
Sonja –  njaso.jakic@gmail.com – 099 828 4644

ZADAR:
Zrinka – zrinka.dzoic@gmail.com –  095 512 7638

OSIJEK:
Manuel – 097 6136 588

Cijena ulaznice od:

27.3. – 20.4. – 200 kn (200 kom.)
21.4. – 20.5. – 250 kn (200 kom.)
21.5. – 21.6. – 300 kn (100 kom.)

NAPOMENA: Broj ulaznica ograničen je na 500 komada! 

POSEBNA OBAVIJEST POSJETITELJIMA!

Ovo je miroljubiv festival koji ne tolerira nasilje bilo kakve vrste, spram osobe pored tebe, spram zemlje na kojoj stojiš. Molimo vas da to imate na umu i da ozbiljno uzmete u obzir.

Više informacija o festivalu možete dobiti na službenom Facebook eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE