U organizaciji Indie emo naočala u zagrebačkom klubu Močvara 11. svibnja nastupaju: svestrani Njujorčanin Jeff Rosenstock, londonski indie-rock trio Doe i homeboy LukaTomaš, poznat kao pjevač KinoKluba.

Plakat: Biblical Violence Illustrations

Ikona pop punka i jedan od najaktivnijih sudionika njujorškog DIY podzemlja Jeff Rosenstock po prvi put dolazi u Zagreb. Bio je član mnogih bendova, a izdvojit ćemo pokojne legende Bomb The Music Industry! i trenutno aktivne Antarctigo Vespucci. Uz angažman u bendu, Jeff već deset godina vodi izdavačku kući Quote Unquote Records, a u posljednje vrijeme počeo je producirati albume prijateljima, među kojima možemo spomenuti Lauru Stevenson i ikonu pop punka, Mikey Erga. Također je izgradio aktivnu samostalnu karijeru te je pod vlastitim imenom izbacio tri izvrsna albuma, od kojih je prošlogodišnji “WORRY” pobrao mnoge pohvale glazbenih kritičara.

S Jeffom na europsku turneju idu i Doe, londonski indie rock trio. Nadahnjuju ih bendovi poput Sleater-Kinney, Weezera, Breedersa i Pavementa, što se u njihovom zvuku donekle i čuje, no trude se ostati originalni i stvarati novi i vlastiti zvuk. Prošle godine izdali su izvrstan i hvaljen LP, “Some Things Last Longer Than You” te će svi posjetitelji ovoga koncerta biti u mogućnosti čuti te pjesme i uživo.

Za kraj, ali ne i manje bitan, kao dostojna lokalna podrška nastupat će Luka Tomaš, mnogima poznat kao pjevač KinoKluba, iako je talentirani Luka svoju kantautorsku karijeru započeo znatno prije KinoKluba.

Ulaznice će se moći kupiti prije koncerta po cijeni od 35 kuna na ulazu Močvare.

https://www.facebook.com/events/398652147159721

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE