Najbolji svjetski tribute band legendarne grupe Led Zeppelin – Letz Zep, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 8. travnja.

Grupa prepoznata i od samog Roberta Planta, koji je izjavio: “Otišao sam na koncert i tamo vidio – sam sebe!”, dolazi nam iz Londona prenijeti istinski zeppelinovski zvuk, u organizaciji MH Concerts, koji su nam već doveli Doors Tribute band, a kasnije i Depeche Mode Tribute sastav.

Letz Zep, uz odličnu i autentičnu svirku, koja se temelji na najboljim danima Led Zeppelina iz zlatnog doba rock’n’rolla sedamdesetih godina prošlog stoljeća, donose i autentičan image i instrumente na kakvima su svirali Led Zeppelin, čime se stvara taj poseban ugođaj te upotpunjuje cjelina doživljaja. Iz svojega repertoara, koji broji više od pedeset pjesama, izvest će presjek hitova iz svih razdoblja grupe Led Zeppelin, pa ćemo tako imati prilike čuti brojne hitove u rasponu od žešćih pjesama, kao što su „Immigrant Song“, “Black Dog”, “Rock and Roll”, „Whole Lotta Love“, „Communication Breakdown“, preko akustičnih pjesama “Gallows Pole” i “Babe I’m Going to Leave You”, sve do složenijih melodija kao što su “Kashmir” te definitvno njihovog najvećeg hita, “Stairway to Heaven”, koji je uvršten među najpopularnije rock pjesme svih vremena.

Početak koncerta najavljen je za 20 sati. Ulaznice po cijeni od 130 kuna i 150 na dan koncerta (VIP ulaznice 230, na dan 250) možete potražiti u:  Zagreb: Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Kloto, Masarykova 14; Purgatory, Tratinska 47; Rijeka: Dallas Music Shop, Splitska 2a.

Službeni event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE