Istarski glazbeni spektakl, Rise Up Poreč Music Festival, najavljen je za drugi vikend lipnja 2017., točnije za 9. i 10. lipanj na platou Peškera u Poreču.

Foto: Rise Up Poreč Music Festival

Najavljeno je da će Istra opet postati najveća glazbena pozornica jer će grad Poreč u organizaciji Rise Up Poreč Music Festivala ugostiti brojne glazbene zvijezde kao što su: Roger Sanchez, Faithless DJ set by Sister Bliss, Icona Pop, Redfoo ex LMFAO, Stereo MC’S, a najnovija vijest je da će na ovom festivalu nastupati i John Newman, engleska soul zvijezda i jedan od najtraženijih glazbenika današnjice te engleski drum&bass bend Rudimental.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim te u poslovnicama agencija Kompas i Atlas u Hrvatskoj i Sloveniji. Prvih 1 000 Early Bird ulaznica za Poreč Rise Up festival 2017. možete kupiti od 31. ožujka po 25 % povoljnijoj cijeni, što iznosi 195 kuna za jedan dan, odnosno 299 kuna za oba dana festivala.

Planirate li si uz ulaznicu osigurati i smještaj, korisno je znati da glavni sponzor festivala Laguna Poreč priprema popust od 70% na ulaznicu, ako kod njih rezervirate smještaj. Osim glavnog sponzora Lagune Poreč, Rise Up festival su podržali i TZ Poreč, TZ Funtana, TZ Istarske županije i Atlas.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE