Više Manje Zauvijek, mlada glazbena etiketa pod čijim su krovom za sada objavljena dva odlična glazbena projekta – Svemirko i Crvi, u subotu 1.4. obilježava njihovo prvo fizičko izdanje.

Prikladni performans kojim će se obilježiti objavljivanje “Vanilije“, Svemirkovog albuma prvijenca, održat će se u zagrebačkoj Galeriji Miroslav Kraljević. Zanimljivost je da će prvijenac u fizičkom obliku biti objavljen kao nosač zvuka i pokretne slike na VHS mediju u limitiranoj nakladi od unikatnih 60 komada.

Podsjetimo, Svemirko je alias Marka Vukovića, glazbenika i producenta iz Đakova s trenutnom adresom boravišta u Zagrebu. U prošlosti je izdavao pod raznim pseudonimima i projektima, od kojih su vjerojatno najpoznatiji Kimekai, Holandija, I Am Kiwi Eat Me, Nikonar.  Svemirkov album prvijenac je samom objavom stekao veliki broj pozitivnih kritika i komentara, te je definitivno opravdao etiketu kvalitetnog “retro-osvježenja” na našoj sceni.

[bandcamp width=350 height=470 album=2563325066 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 tracklist=false track=1255457775]

 

Video je proizveden u suradnji s Kinoklubom Zagreb, a VHS kazete biti će dostupne od 2.4. putem Svemirkove bandcamp stranice.

Zakazano vrijeme performansa je točno u 20:30h, a ulaz na predstavljanje je besplatan. Više informacija možete dobiti na službenom Facebook eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE