EXIT tim otkriva i treći val izvođača koji će nastupiti 26. i 27. svibnja na Sea Star Festivalu u Umagu. Riječ je o velikim imenima regionalne rock i punk scene kao što su PipsChips&Videoclips, Fakobolan i Nipplepeople te domaći i regionalni velikani elektronske scene Umek, Spiller, Petar Dundov, Aney F i Marina Karamarko.

Svi navedeni izvođači se pridružuju impresivnom popisu koji predvode headlineri The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Modestep, Pendulum i Dubioza Kolektiv.

Iz susjedne Slovenije nastupat će techno div svjetskog glasa, Umek. Popularni “fotr” slovenske, ali i suvremene elektronske scene u cijeloj regiji, redovito nastupa na najvećim festivalima kao što su Tomorrowland, Awakenings, Time Warp ili Electric Daisy Carnival. Dobru zabavu na Sea Staru napravit će i čuveni talijanski DJ i producent Spiller, čiji se megahit „Groovejet“ smatra za jednu od najvažnijih numera plesne glazbe.

Popisu uzbudljivih izvođača pridružit će se i naš najpoznatiji i najuspješniji glazbenik ako se govori o elektroničkoj glazbi i technu, Petar Dundov. Kroz karijeru dugu preko 20 godina, objavio je pet albuma i gomilu singlova te nastupao u najprestižnijim svjetskim klubovima. Na Sea Star dolazi i karizmatična predstavnica nove generacije hrvatskih techno DJ-eva, Marina Karamarko, koja iza sebe već ima rezidenturu u cijenjenom klubu Sankeys na Ibizi, te nastupe u klubovima u Londonu, Berlinu, Parizu, San Francisku i drugim vodećim destinacijama. Također, iz Slovenije stiže i DJ i producent Aney F, osnivač ljubljanskog Innocent Music labela, čije se ime pojavljuje na visokim pozicijama ljestvica na Beatportu.

Nastupat će i jedni od predstavnika rock scene Hrvatske – PipsChips&Videoclips te pulski punkeri Fakofbolan i elektro-pop bend Nipplepeople koji na Sea Star donose novi materijal.

Zbog izuzetnog interesa publike iz cijele Europe, limitirane festivalske ulaznice za Sea Star Festival po cijeni od 259 kn u prodaji će biti najkasnije do nedjelje, 2. travnja, ali i kraće ukoliko se trenutačnim tempom rasprodaju i prije toga. Festivalske karte za Sea Star Festival kupiti se mogu on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa, a uz njih dostupan je VIP Gold karte po cijeni od 749 kn te jednodnevne ulaznice po cijeni od 199 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE