Organizatori Tabor Film Festivala otkrili su nova glazbena imena koja će nastupati na jubilarnom 15. izdanju Tabor Film Festivala. Let 3, Porto Morto, Lovely Quinces i Dr. Smeđi Šećer novi su izvođači koji će upotpuniti ovogodišnje glazbeno izdanje festivala u dvorcu Veliki Tabor u Desniću.

Uz navedena glazbena imena na Tabor Film Festivalu moći ćete poslušati i nizozemski bend My Baby, Urbana & 4, Antenat i J.R. Augusta.

Za sve čitatelje koji se po prvi puta susreću s imenom ovoga festivala, riječ je o najdugovječnijem festivalu kratkometražnog filma u Hrvatskoj, a ove godine održava se od 6. do 9. srpnja te će se sastojati od filmskih projekcija u čak tri kina i bogatog glazbenog programa na čak pet pozornica: Tabor Varosh stage, Sunset stage, Taborska vatra…

Filmski dio festivala također će biti iznimno zanimljiv i bogat različitim projekcijama jer je ove godine prijavljeno više od 1000 radova iz 80-ak zemalja. Program će se sastojati od dva natjecateljska programa domaće i međunarodne konkurencije gdje su filmovi svih žanrova.

Ne propustite kupiti early bird ulaznicu po cijeni od 145 kuna do 1. travnja ( u cijenu uključen i kamp) na www.entrio.hr.

Event Tabor Film Festival 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE