Mladi bendovi Rusti i Harvo Jay po prvi puta zajedno odlaze na mini turneju u Osijek i Srbiju. Rusti nakon zatišja i promjene postave vraća se u Srbiju s novim pjesmama dok Harvo Jay promovira album prvijenac pod nazivom Sok od agonije. U tri dana posjetit će Osijek, Novi Sad i Beograd.

Rusti je noise pop bend iz Kutine koji trenutno deluje u Zagrebu, nastao 2013. godine. Izdaje svoj prvi službeni EP “Brana” 2015. godine. U prethodnom periodu više puta su menjali postavu, a sada u bendu sviraju: Tomislav Đudarić (vokal, gitara), Ivan Mlakar (vokal, bas) i Branimir Blažević (bubnjevi). Neki od koncerata i bendova kojih se Rusti rado seća su: Vlasta Popić, Johnny Foreigner (UK), Klub Exit (Osijek) – Robotra (Aus), Tvornica Kulture – Repetitor, Baraka (Kt) – M.O.R.T. itd. Svakako u najboljem sećanju ostaje mini turneja u Srbiji 2015. godine, kada je bend u tri dana svirao u Subotici, Novom Sadu i Našicama. Nakon zatišja i promene postave, Rusti se vraća osvežen novim pesmama, ljudima i energijom.

Rusti možete pratiti na sljedećim mrežama:
Facebook
Youtube
Bandcamp

Harvo Jay je tročlani dream noise bend iz Osijeka. Nastao je 2015 godine, a čine ga Hrvoje Dešić (gitara, vokal), Marko Pernarčić (bas, vokal) i Šimun Padovan (bubnjevi, vokal). Zajedno rade žanrovski različitu, dinamičnu muziku prožetu nepravilnim ritmovima i minimalističkim tekstovima, često u obliku narodnih izreka i slogana. Prošle godine su izdali Lajv Ep snimljen u sklopu “Bankine”, kompilacije osiječkih bendova sa nastupa u klubu Exit, te 10.3. samostalno izdali album prvijenac pod nazovim “Sok od agonije“.

Harvo Jay možete pratiti na sljedećim mrežama:
Facebook
Album Sok od agonije (Soundcloud)

Najavljeni su sljedeći koncerti u sklopu turneje:

30.3. Osijek, Exit + Candyflip (Os)
31.3. Novi Sad, CK 13 + Headlights Tell Stories (Os), Voda nad vodama (Ns)
1.4. Beograd, Kvaka 22 + Headlights Tell Stories

rusti i harvo jay

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE