Ovogodišnji 12. INmusic Festival upotpunit će i eksplozivna i divlja četvorka iz Nashvillea, a riječ je o bendu Th’ Legendary Shack Shakers koji miješa zvukove southern-gothica, rock’n’rolla, rockabillya, bluesa i countrya. Th’ Legendary Shack Shakers osnovani su sredinom 90-ih godina u Kentuckyu, a vođeni karizmatičnim JD Wilkseom na burnoj glazbenoj sceni Nashvillea vrlo brzo su se istaknuli svojim upečatljivim, energičnim nastupima. Njihov debitantski album Cockadoodledon’t objavljen je 2002. godine, a uslijedili su Believe (2004.), Pandeliruim (2006.), Swampblood (2007.), Agri-Dustrial(2010.) i The Southern Surreal (2015.).

Ono po čemu su poznati publici diljem svijeta su intenzivne turneje i uzbudljivi nastupi, a mogu se pohvaliti i gostovanjima na turnejama velikih svjetskim glazbenih zvijezda poput The Black Keysa, Rancida, Hank Williamsa III., Slim Cessna’s Auto Club te velikog Roberta Planta koji je njihov album Believe proglasio svojim osobnim favoritom 2005. godine.

Uz Th’ Legendary Shack Shakers, INmusic Festival i ove godine potvrđuje svoju kvalitetu sa vrhunskim line-upom i sjajnim Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogim drugima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE