Potvrđeno je da bend pod nazivom The Strange, koji je nastao sjajnom suradnjom odličnih The Bambi Molestersa i multitalentiranog Chrisa Eckmana (The Walkabouts), stiže na Main Stage dvanaestog izdanja INmusic festivala. The Strange su najnoviji dodatak line-upu koji već obuhvaća velika glazbena imena: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves i mnogi drugi.

Suradnja među navedenim glazbenicima je započela 2004. godine, a rezultat je njihov debitantski album “Nights of Forgotten Films”, objavljen u ljeto iste godine, a nakon desetogodišnje pauze i povratničkog nastupa u prosincu 2016. godine, The Strange se vraćaju u studio i rade na svojem drugom studijskom albumu.

The Bambi Molesters su surf-rock bend koji je osnovan 1995. godine te su jedan od najpriznatijih hrvatskih bendova na međunarodnoj sceni. Tijekom karijere izdali su pet studijskih albuma – Dumb Loud Hollow Twang (1997), Intensity! (2009), Sonic Bullets: 13 from the Hip (2001), Dumb Loud Hollow Twang Deluxe (2003) i As the Dark Wave Swells (2013), a njihove pjesme često se mogu čuti na američkim i britanskim radio stanicama. Jedan od dokaza njihovog uspjeha je i pjesma Chaotica s albuma Sonic Bullets: 13 from the Hip jer je uvrštena na soundtrack jedne od najpopularnijih američkih TV serija, Breaking Bad.

Još jedan vrlo bitan član benda The Strange je Chris Eckman, multitalentirani kantautor, skladatelj, producent, multiinstrumentalist i lider legendarnih Walkaboutsa. Također je i suosnivač jedne od najuspješnijih world music izdavačkih kuća na svijetu, Glitterbeats Records, koja je objavila albume cijelog niza sjajnih world music glazbenika.

Trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 399kn dostupne su do 17.3.2017. u poslovnicama OTP banka Hrvatska, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) ili putem službenog festivalskog webshopa. Od 18. ožujka cijena festivalske ulaznice iznosit će 449 kuna (+ troškovi transakcije).

Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 200 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa također do 17. ožujka, a od 18. ožujka iznosit će 250 kuna (+ troškovi transakcije).

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE