Nakon mnogobrojnih upita za jednodnevnim ulaznicama Sea Star Festival najavljuje skori početak njihove prodaje. Bitno za istaknuti je da će ograničen broj dnevnih ulaznica po izuzetnoj cijeni od 149 kn u ponudi biti samo 24 sata ili do isteka zaliha, a prodaja počinje u ponedjeljak, 20. ožujka 2017., točno u podne. Po isteku zaliha ili najkasnije 21. ožujka 2017. u 12:00 cijena jednodnevnih ulaznica će se povisiti.

Ova nevjerojatna poklon cijena s čak 60% popusta u odnosu na završnu zasigurno će obradovati sve obožavatelje najavljenih izvođača, koji će odlučiti posjetiti Stella Maris u Umagu na jedan dan. Kao što je poznato, Sea Star Festival u Stella Maris dovodi The Prodigy i Fatboy Slima, techno ikonu Paula Kalkbrennera, bass heroje Modestep live i Pendulum DJ set te širok izbor najznačajnijih i najprogresivnijih bendova regije. Najavljeni su Dubioza Kolektiv, Urban & Četvorka, Elemental, Brkovi, Bad Copy, Jonathan, Artan Lili, Kiša metaka, High 5 & Kuku$, Sassja, Krankšvester i Matter. Među povećim brojem kvalitetnih izvođača sigurno će svatko od vas pronaći nešto i za svoje uho.

Još jedna informacija koja će obradovati sve one koji planiraju posjetiti ovaj festival je da će ovogodišnje izdanje festivala trajati četiri dana. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja 2017, a festival će punom snagom zaživjeti u petak 26. te subotu 27. svibnja 2017., oba dana već od podneva pa sve do ranih jutarnjih sati. U nedjelju, 28. svibnja 2017. priprema se after program za one najizdržljivije. A zbog dosadašnjeg odličnog interesa kapacitet festivala proširen je prošli tjedan na čak 25.000 ljudi dnevno, tako da se očekuje ukupna posjeta od preko 60.000 ljudi, što je duplo više u odnosu na prvu projekciju posjete.

U prodaji se trenutno nalazi ograničena količina festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 259 kn, što je velikih 40% u odnosu na zadnju cijenu te VIP Gold po 749 kn. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnim sistemima Ticketshop i Entrio.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE