Glazbeni program Sviraj Stare koji se od jeseni 2016. održava u Vintage Industrial Baru te svaka dva mjeseca dovodi najveća imena balkanske glazbene scene koja svira samo svoja prva izdanja, odnosno albume s početka karijere, ovoga puta, točnije u petak, 17. ožujka, dovodi jedan od najvećih hrvatskih bendova ’80-ih godina – Neki to vole vruće!

Neki to vole vruće je zagrebački pop-rock sastav koji djeluje od 1985. godine, a njegovi članovi su Silvestar Dragoje – Šomi i Miroslav Stanić – Đimi. Nakon djelovanja u raznim bendovima, prijatelji iz djetinjstva Šomi i Đimi ponovno se susreću sredinom osamdesetih te osnivaju Neki to vole vruće. U deset godina karijere kao duo objavljuju šest studijskih albuma koje prodaju u velikim nakladama, a u tom razdoblju postavili su i standarde produkcije ispod kojih se nijedan bend koji imalo drži do sebe više nije spuštao.

Gotovo deset godina od posljednjeg nastupa kao Neki to vole vruće, Šomi i Đimi dolaze na Sviraj Stare odsvirati svoje najveće hitove s prva tri albuma („Neki to vole vruće“ (1985.), „Jeans generacija“ (1986.) i „Kakva noć“ (1988.)) za sve nostalgičare koji njihove hitove još uvijek pjevaju s osmijehom na licu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 55 kuna, a na dan koncerta će cijena ulaznica biti 85 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar/Kavez (Savska 160).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE