Službeno je potvrđeno da će na Exit festivalu ove godine nastupati  ‘jedan od najvećih bendova našeg vremena’, a riječ je o američkom rock bendu The Killers, koji će nastupiti 5. srpnja na takozvanom ‘nultom danu’ ovogodišnjeg Exit festivala. Na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupat će u sklopu ekskluzivne turneje koja obuhvaća svega desetak zemalja, a na njoj će premijerno zasvirati neke od pjesama s novog petog studijskog albuma koji će svjetlost dana ugledati ovoga ljeta.

Još jedna dobra vijest je da je riječki Jonathan prvi objavljeni bend koji će svirati uz The Killerse na Get Exitedu, i tom prilikom predstavit će nedavno objavljeni album “To Love…”.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 13. ožujka, točno u podne, i to na sva tržišta širom svijeta po prvim cijenama od 205 kn za parter te 365 kn za limitirani fan pit i 815 kn za VIP platformu. Kupci četverodnevnih Exit ulaznica ili kompleta Exit Avantura i Exit Summer of Love imat će specijalnu priliku da svoj Get Exited dodatak, koji ide u paru uz kupljenu Exit ulaznicu i omogućuje ulaz u parter, kupe po povlaštenoj cijeni od 125 kn. Treba istaknuti da je broj ovih dodataka ograničen.

Ulaznice će se moći kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.hr (www.ticketshop.hr).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE