Nakon skoro godinu dana, Sara Renar i Zdeslav Klarić vratili su se u podrum Exita i ponovno svojim zajedničkim nastupom – rasturili.

Slušala sam ju i istovremeno gledala njezine pokrete i sve što radi na stageu izgleda kao da radi s lakoćom i to ne samo zbog njezinog divnog osmijeha, već zbog karizme i energije koju ta cura sa sobom nosi. Fascinantna mi je cijela izvedba sa gitarom, looperom, stavljanjem i skidanjem slušalica i glasom koji je, barem meni, trenutno jedan od najupečatljivijih ženskih vokala na našoj glazbenoj sceni. Koncert je započela s pjesmom Šarla Akrobate Ona se budi i definitivno je time probudila ekipu u podrumu koja nije prestajala vrištati i pljeskati sve dok dvojac nije sišao s pozornice. Pošto sam cijelo vrijeme bila ispred nisam uopće obraćala pažnju kolika je zapravo bila posjećenost koncerta, ali po reakcijama i ovacijama koje su cijelo vrijeme bile aktualne kraj i iza mene, mogu sa sigurnošću reći da se cijela ekipa odlično provela. Ho-će-mo još – derali smo se jer nam sat, sat i pol koncerta naravno nije bilo dovoljno pa su Sara i Zdeslav još jednom odsvirali i otpjevali meni osobno jednu od dražih pjesama Djeca.

Grlili smo se, plesali, pjevali ili bolje rečeno derali (baš kao djeca – možda čak i omeli Saru u jednom dijelu pjesme) – ali ona zna da je sve to rezultat njihovog stvaralačkog umijeća i pozitivne energije, sreće koju nam dvojac svojim specifičnim nastupom prenosio cijelo vrijeme. Pozdravili su nas sa velikim zahvalama i osmijehom na licu, tako da vjerujem da je i njima bilo barem u pola odlično kao i nama. Kasnije smo nastavili čagicu i cugicu u prizemlju uz DJ-a MARUSKU, a nakon toga su oni najhrabriji uzeli domaću rakiju u svoje ruke i želuce i eto, tu završava ili tek počinje priča…

Hvala ekipi iz Door Deala što su nam omogućili da uživamo u ovoj glazbenoj poslastici, gdje su još kao predgrupa nastupali dečki iz osječkog benda Have No Clue. Nažalost, zbog smrtnog slučaja, ovoga puta nismo imali priliku čuti indie, pop, rock grupu iz Zagreba Human, no nadamo se – do drugog puta. Sara i Zde hvala na širenju emotivnih, toplih i mističnih zvučnih valova – vidimo se opet!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE