U subotu, 4. ožujka, u prostorijama kluba Kavez, održat će se novi, deveti po redu Glazbeni lonac, na kojemu će nastupati mlada kantautorica o kojoj sve više možemo čitati i slušati, a riječ je o Billie Joan.

Nekoliko riječi o samoj glazbenici: Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, kantautorica je iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Njen glazbeni izričaj mogao bi se okarakterizirati kao akustični društveni i socijalni komentar jer Billie Joan pjeva upravo o tim temama. Iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, neće biti; bar ne onih očiglednih. Billie Joan nalazi se pod okriljem mlade nezavisne izdavačke kuće Juda records iz Sinja. Debitantski album “Barren Land” zajedno sa spotom izlazi u ožujku ove godine, a sastoji se od 11 akustičnih pjesama do kojih ćete moći doći na službenoj Bandcamp stranici Billie Joan.

Događaj počinje u 20 sati, a kao i do sad, ulaz je slobodan, no dobrodošle su donacije u lončić koji služi za potporu izvođačima i njihovom radu. Također, Kitchen & Grill PLAC Vintage zadužen je za hranu.

Event događaja pogledajte OVDJE

Na dosadašnjim Glazbenim loncima nastupali su: Spleen G, Svemir, Clone Age, The Yellow Buzz, ManMachine, Playground Hustle, Phaneron i Auguste.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE