Potvrđeno je da autor jednog od trenutno najvećih svjetskih hitova Human, britanski glazbenik Rag’n’Bone Man dolazi na EXIT festival 9. srpnja 2017. godine te će nastupati na glavnoj pozornici.

Riječ je o glazbeniku koji je osvojio ovogodišnju BRIT nagradu u “Critics’Choice” kategoriji, a njezini prethodni dobitnici u toj kategoriji su Ellie Goulding, Florence + The Machine i Adele s kojom ga kritičari najviše uspoređuju zbog snažnog vokala. Također je nominiran i u kategoriji “British Breaktrough Act” te se predviđa da će njegov album Human, najavljen za 10. veljače, biti jedan od najprodavanijih albuma u 2017. godini.

Uz Rag’n’Bone-a potvrđeno je još par izvođača koji će nastupati na EXIT festivalu. EXIT Dance Arena će 7. srpnja dočekati Solomuna i Dixona, lidere svjetske house glazbe koji će pripremiti trosatni Back2Back Sunrise set. 8. srpnja stiže Faithless DJ Set uz Sister Bliss, autoricu nekoliko najvažnijih pjesama elektronske glazbe. Na istom mjestu će 6. srpnja nastupiti britanski elektronski trio RÜFÜS.

Ulaznice za EXIT po promotivnoj cijeni od 439 kn dostupne su na svim prodajnim mjestima EXIT festivala u sustavima Ticketshopa (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). U prodaji su i specijalno skrojeni turistički paketi za Sea Star, Sea Dance i EXIT festivale, po cijeni već od 59 Eura putem site-a www.exittrip.org.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE