Prvi ovogodišnji Good Vibrations održan u Vintageu u srijedu 18.1 prošao je u znaku dobre i pozitivne atmosfere popraćenom ‘tonom’ undeground rapa.

1

Prvi je na binu oko 21:30 kako je bilo i najavljeno na satnici (pohvale organizatorima i izvodjačima na korektnosti i odgovornosti) izašao Tibor te pred masom od oko 50-100 okupljenih redao numere sa svojih starih i novih projekata medju kojima je najveće ovacije pokupila posljednja izvedena ‘Dgra’. Nakon njega pred zagrebačku publiku stali su Geralt Iz Rivije, Scriptor te DJ Bero Zmay , a u tim trenucima hala u Vintageu se već počela polako popunjavati dodatnim brojem posjetitelja. Idući na stageu, te oni koji su podigli atmosferu na viši nivo kao zagrijavanje za glavnog headlinera bili su momci iz 40industry ekipe. Performans koji je trajao otprilike pola sata bio je popraćen obilnim ovacijama publike i velikom dozom energičnosti. Malo poslije 23 sata sa svojim nastupom počeo je Smoke Mardeljano koji se nakon zahvale publici što je došla te ispričane anegdote koju je doživio na graničnom prijelazu pri dolasku u Hrvatsku ‘bacio’ na stvar redajući publici već dobro poznate singlove kao i pjesme sa svog albuma prvijenca. Posebno oduševljenje djela publike bilo je medju djelom okupljenih nakon Smokeove izjave: ‘Dubrava je ko Voždovac’ , koja je bila uvod u izvodjenje trake ‘Ulice Sive’. Posebno impresionira i zasigurno traži pohvalu detalj da Smoke izvodio cijele pjesme čak i kad se radi o onima na kojima je imao goste izvodeći njihove strofe(Rima, Mlata i dr.). Otprilike sat vremena plesala je i bučno pratila publika performans glavnog headlinera, pozdravljajući svaku iduću numeru glasnim ovacijama. Poslije njegovog odlaska sa stagea i ja sam napustio Vintage, ne ostavši na programu open mic-a zbog sutrašnjih privatnih obaveza.

Sve u svemu, vrlo pristojan odaziv publike (uzmimo u obzir da je radni dan + neugodne temperature), raspoloženost izvodjača i DJ-a, pogotovo bih pohvalio Noki Noleta koji je po ko zna koji put dokazao da je trenutno zasigurno jedan od najboljih hip hop DJ-eva na ovim prostorima, te pozitivna atmosfera koja je ispunila Vintage detalji su koji su obilježili ovaj Good Vibrations.

Photo: Julien Duval

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE