Prije dvije godine Justin’s Johnson su bili na turneji na kojoj su još promovirali album iz 2013. U tom periodu bend je spletom okolnosti bio u potrazi za basistom i bubnjarom. Bernard Andrijašević i Cyro Gastone pojavili su se u trenutku kada je bend pripremao prve skice za novi materijal, tj. novi album koji izlazi baš ovaj tjedan.

21.siječnja u splitskom klubu Kocka, na isti dan kao i tri godine ranije, Justinsi će predstaviti svoj novi studijski album pod imenom All In. Novim stvarima su pristupili vrlo ozbiljno, uložili jako puno vremena i napora kako bi predstavili drugačiji i svakako autentičan zvuk koji povezuje različite glazbene pravce pod kapom swing-punka koji najbolje opisuje novi zvuk Splićana.

Posljednjih godinu dana bend je počeo predstavljati nove stvari, te zabilježio par vrlo bitnih i odlično odsviranih nastupa (Exit Festival, Tvornica – rođendan 101-ce, Mixer House…). Činjenica je da malo tko svira učestalo koliko i Justinsi u ovom trenutku. Koncertom u Splitu starta i njihova nova turneja koja u ovom trenutku broji 35 koncerata.

Album su još lani počeli najavljivati kroz četiri pričom povezanih singl-spotova. All In, Tvrd, kao i intermezzo singl Vođa u kolaboraciji sa Sašom Antićem iz TBF-a i Olliem B. su prihvaćeni od strane publike. Bend, kako saznajemo, vrlo je ponosan na nove pjesme kroz koje su „izbacili“ sve iz proteklog razdoblja. Kažu kako se nisu štedili, te kako su novom projektu pristupili logikom „All In“ – „sve ili ništa“.

Novi album se dosta iščekivao, baš iz razloga što je koncepcijski unikatan primjerak brass zvuka s ovih prostora. Na albumu su radili: Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević, Cyro Gastone i Tomislav Primorac. All In je snimljen u mostarskom studiju Pavarotti uz pomoć Seada Zaklana i Saše Karabatka, miksan u zagrebačkom studiju Ivana Božanića i masteriran u Sjedinjenim Državama. Album će biti izdan na etiketi Aquarius Records i u prodaji je službeno od ovog vikenda.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE