Iako je od njegove smrti prošlo već skoro 36 godina, Bob Marley i dalje živi kroz svoju glazbu i ljude koji je obožavaju diljem svijeta. Jedan od takvih je i kolektiv Brain Holidays koji već 17. godinu zaredom slavi Marleyjev rođendan uz svoju interpretaciju njegovih legendarnih pjesama. Tako će se prostor zagrebačkog Vintage Industrial Bara ispuniti zvucima reggae-a 4. veljače ove godine.

Brain Holidays je prvi autorski roots reggae bend u Hrvatskoj osnovan davne 2000. godine, a svoj album prvijenac izdao je 2006. pod nazivom Stereo Roots. Drugi album imena Save Peace, Babylon Delete svjetlo dana ugledao je 2013. godine, a danas se glazba benda temelji na tradicionalnom zvuku uz primjese modernije reggae produkcije. Članovi benda pozornicu su dijelili s mnogim poznatim glazbenim imenima na različitim festivalima u regiji, ali možda su najistaknutiji po svojim Bob Marley Tribute koncertima koje tradicionalno održavaju u Zagrebu.

Kako biste osigurali svoje mjesto za ples dođite na vrijeme jer se za Brain Holidays tulume uvijek traži karta viška. Program počinje u 22:00 sata, cijena ulaznice je 20 kn, dok studenti plaćaju pola cijene (10 kn).

Naoružajte se pozitivnom energijom, pomozite obojati Vintage u crvenu, žutu i zelenu, a za sve dodatne informacije pratite Facebook event klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE