Sixth Sense donosi nam u osječki klub Outside novo uzbuđenje, a ovoga puta radi se o francuskom DJ-u imena Marla Singer koji se posljednjih godina penje na vrh nezaustavljivom brzinom. Iza njega su izdanja za poznate izdavačke kuće kao što su Planet Rhythm, Nachtstrom, Scahllpllaten, Children of Tomorrow te nastup u kultnom berlinskom Trezoru. Kao podrška biti će već dobro nam poznati Sixth Sense rezidenti Da Le i Sub Effect. Tulum se održava 13. siječnja s početkom u 23 sata, a cijena je 40 kuna kroz cijelu noć. Mixeta u suradnji sa Sixth Sense dijeli dva nagradna upada, a detalje o nagradnoj igri možete pročitati u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

1.) Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2.) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3.) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na nastup Marla Singera u Outside!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ce koje ćemo objaviti u petak 13. siječnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE