Prva novogodišnja Good Vibrations srijeda 18.1. donosi nam najtvrđi rep iz susjedstva čije će lice, Smoke Mardeljano, pozornicu Vintage Industrial Bara dijeliti sa domaćim snagama Tiborom, Geraltom iz Rivije i 40Industryjem, a potporu će im pružiti DJ Noki Nole. Nakon koncertnog dijela organizirat će se i Open Mic za one najtvrđe i najhrabrije.

Smoke Mardeljano danas je jedan od najcjenjenijih srpskih underground izvođača koji je prve ozbiljnije korake u rep karijeri napravio u popravnom domu, što već samo po sebi daje pretpostavku o njegovu tešku životu o kojemu repa u svojim pjesmama. U suradnji sa srpskim VICE-om snimio je dokumentarni film Ja repujem u kojemu gledatelje uvodi u svijet srpskog hip hopa, a uskoro bi trebao izbaciti i album naziva Ja repujem koji je ranije ove godine najavio istoimenim singlom koji je u nešto više od dva mjeseca došao do milijun pregleda na YouTube-u.

Geralt iz Rivije za sebe kaže kako je glazbeni gigant koji, kada ne krati čudovišta za glavu, radi taj rep, a inspiraciju za to nalazi u sebi. S Flowdeepom, Tiborom i Žaegulj ZIMom čini i nezgodnu četvorku Tvrdokor, a na ovom nastupu gostovat će mu Scriptor.

40Industry je zagrebački crew kojeg čine DJ Bero Zmay i MC-jevi Bolest, Bendicod, Lobje, Pendrek i Šole Bog. Zajedno djeluju od 2004. godine.

Tibor je poznati zagrebački betler zapažen po suradnji s Flowdeepom. Dio je ekipe K.R.A.S.T. koja je prije nekoliko mjeseci demonstrirala izrazito tvrdu igru u Vintageu.

DJ Noki Nole zadužen je za glazbeni odabir prije i nakon koncerata, a na stageu će kao DJ nastupiti i sa Smoke Mardeljanom.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti za 25kn, a cijena na ulazu iznosit će 35kn.

Za sve informacije pratite Facebook event klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE