Sziget festival objavio je prva imena za prva imena za nadolazeći Sziget koji će se održati od 9. do 16. kolovoza 2017. godine.

Sziget Festival održava se na predivnom otoku u srcu Budimpešte gdje se jednom godišnjem u kolovozu skuplja više od 500 000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Sziget je nagrađen sa titulom najboljeg velikog festivala u Europi i to čak dva puta, dok je 2015. dobio nagradu za najbolji line up.

Svake godine stotinu izvođača zabavlja nas na Otoku Slobode, a za 2017. godinu Sziget nam je otkrio čak 14 novih imena. Major Lazer nastupat će na glavnom stageu, dok na Sziget stižu i Tom Odell i Two Door Cinema Club. Pod velikim šatorom A38 nastupat će Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus i GTA.

Prva imena za Telekom arenu su Oliver Heldens i W&W. Dimitri Vegas i Like Mike bit će domaćini spektakularnog Završnog koncerta na glavnom stageu.

Mnogi drugi izvođači pridružit će se Sziget line up-u u narednim mjesecima.

Ulaznice za Sziget dostupne su po sniženoj cijeni do 31. prosinca, a uskoro će nas ugodno iznenaditi sa još novih imena!

Za više informacija, pratite službenu Sziget stranicu.

http://hr.szigetfestival.com/

http://sziget.hu/content/_common/images/fesztival/2017/gif/17sziget_1215.gif

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE