12. INmusic festival, koji će se održati od 19. do 21. lipnja 2017. na zagrebačkom Jarunu, najavio je prve izvođače: Arcade Fire i Alt J.

Treća najava koja će upotpuniti bogati glazbeni program jest Michael Kiwanuka, britanski soul glazbenik kojega uspoređuju s Marvinom Gayeom, Curtisom Mayfieldom, Otisom Reddingom. Rođen je 1987. godine u sjevernom Londonu i djeluje pod izdavačkom kućom Communion Records, pod kojima je izdao dva EP-ja “Tell Me A Tale” i “I’m Getting Ready”, nakon kojih je objavio uspješan debitantski album “Home Again”. Ove godine na ljeto objavljuje i drugi studijski album “Love & Hate”, nakon iznimno dobrih prijema kritike i publike i održane turneje povodom prvog albuma.

Blagdanski paketi INmusic festivala, koju uključuju najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu, vaučer OTP banke s pologom od 100 kuna, dvije limenke Ožujskog piva i posebno dizajniranu festivalsku majicu, u prodaji su putem službenog web shopa INmusic festivala ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu po cijeni od 369 kuna (+troškovi dostave za kupnju putem webshopa) do 31.12.2016. ili do isteka zaliha. Festivalske ulaznice za INmusic #12 su dostupne također putem službenog festivalskog web shopa, po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu, dok su sedmodnevne kamperske ulaznice dostupne po cijeni od 200 kuna (+ troškovi transakcije).

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE