S obzirom na to koliko smo najava i vijesti napravili te nagradnih ulaznica podijelili, već i ptice na grani znaju za Croatia Music Week koji nas očekuje u zagrebačkoj Areni od 31. prosinca do 6. siječnja iduće godine. No nijedan drugi dan festivala se ne iščekuje sa takvom dozom nestrpljenja kao onaj prvi, novogodišnji. U novu godinu uvest će nas nitko drugi doli trance veteran i legenda scene, višestruki osvajač titule najboljeg DJ-a godine, Armin van Buuren. Podrška će mu biti jednako tako legendarna s obzirom da će mu društvo praviti Sander van Doorn, nizozemski trance majstor sa godinama iskustva nastupanja na najvećim glazbenim festivalima. Tu su još i David Gravell, MoTi, Juicy M i Julian Jordan, koje ćemo također imati priliku poslušati i u danima koji slijede nakon novogodišnje fešte. Cijene karata su u rasponu od 100 pa do 2000 kuna. Mixeta tim u suradnji sa Croatia Music Week organizacijom poklanja četiri karte, a detalje možete pročitati u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

1.) Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2.) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3.) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na proslavu nove godine u Arenu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ČETVERO dobitnika/ce koje ćemo objaviti u petak 23. prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE