Ove nedjelje, 4. prosinca, u zagrebačkom klubu KSET nastupat će grčki heavy rockeri Planet Of Zeus, uz support zagrebačkog benda Lord Drunkalot (ex Black Monastery).

Ulaz kluba otvara se u 20 sati, a karte po cijeni od 30 kuna moguće je kupiti u pretprodaji ili po cijeni od 40 kuna na ulazu. Sa sobom je, kao i uvijek, potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a ili napraviti novu po cijeni od 5 kn ili preko dana na šanku besplatno.

poz-loyal-to-the-pack

Više o izvođačima:

Planet of Zeus je heavy rock bend s južnjačkim prizvukom, a dolaze iz sunčane Grčke, točnije iz Atene. Djeluju od 2000. godine i od tada su odradili bezbroj koncerata, uključujući nekoliko europskih turneja, a Monster Magnet, Brant Bjork, Clutch, Karma to Burn, Eyehategod i Church of Misery samo su neki od velikana s kojima su ovi žestoki Grci podijelili pozornicu. Na svojoj “Loyal To The Pack” turneji na kojoj predstavljaju istoimeni album prolaze cijelu Europu i 4. prosinca staju i u KSET-u.

S nekoliko godina starim pjesmama i novim basistom iz Black Sabbath tributea “Out Of The Void“ kojeg su sva trojica članovi, ostvarila se ideja starinskog, slobodoumnog, mračnog i bluzerskog heavy metala koji se krije iza imena Lord Drunkalot (ex Blak Monastery).

U ovoj postavi s bivšim bubnjarem odrađuju nekoliko svirki po Zagrebu i Rijeci uključujući i otvaranje za Jex Thoth, te u lipnju 2016. godine objavljuju album E.W.I.L. A.T.O.M. koji je uz intervju izašao na hvaljenoj američkoj underground stranici Doomed & Stoned.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE