Trećeg dana Croatia Music Weeka očekuje nas večer nadolazećih nizozemskih zvijezda u vidu Juliana Jordana i Davida Gravella. Julian Jordan nizozemski je producent i predvodnik novog vala dance glazbe sa zapanjujućim brojem nastupa i suradnji u njegovoj kratkoj karijeri.
Njegov sunarodnjak, David Gravell, više naginje prema trance žanru te je također imao zavidnih uspjeha u svojoj karijeri. Dobio je glasove za nekoliko kategorija u IDMA (International Dance Music Awards) nagradama te je sa svojim sposobnostima za fuziju trance i big-room zvuka zasigurno ime na koje moramo pripaziti u nadolazećim godinama.
Cijena karte za dan (2. siječnja) iznosi 50 kuna, no ekipa Mixete nagrađuje četvero najsretnijih čitatelja, a detalje o nagradnoj igri pročitajte u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

1.) Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2.) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3.) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Heart u Arenu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ČETVERO dobitnika/ce koje ćemo objaviti u u prvom tjednu mjeseca prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE