Osječki klub Outside ponovno će biti domaćin jednom od predvodnika hrvatske underground techno scene, radi se o Mateu Klaiću iz Rijeke, poznatijem kao OETAM. Svoju glazbenu priču započinje već 90. ih godina, a njegov rad dobiva na značaju početkom 2007. godine otkako se je došao u Rijeku. Tamo je nastupao na svakom značajnijem partyju, a nastupao je i na Harteru Festivalu i Delta Soundu. Društvo će mu praviti već poznati momci iz Sixth Sense labela, Sub Effect i DA LE. Nastup će se održati u subotu, 26. studenog, a cijene karata su 30 kuna do 1 sat nakon ponoći, odnosno 40 kuna nakon 01:00 sati. Mixeta tim u suradnji sa Sixth Sense dijeli dvije ulaznice, a detalje o nagradnoj igri možete pročitati u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

1.) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na nastup Sixth Sense i OETAM u Outside!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVA dobitnika/ce koje ćemo objaviti u petak, 25. studenog na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE