Kao što smo već u prethodnoj najavi i spomenuli, u zagrebačkoj Areni nas uskoro očekuje prava sedmodnevna poslastica za sve fanove elektronske glazbe, počevši od 31. prosinca kada nam u goste dolaze legendarni Armin Van Buuren, Sander Van Doorn te ostatak ekipe, pa sve do 6. siječnja kada će festival zatvoriti Florian Picasso, Ferreck Dawn i Redondo. Cijena novogodišnjeg slavlja varira od 100 kuna pa sve do 2000 kuna, dok za ostale dane trebat ćete izdvojiti između 50 i 100 kuna po danu, ovisno o programu koji vas zanima.
Mixeta u suradnji sa Croatia Music Week timom organizira veliku nagradnu igru u kojoj ćemo ulaznice dijeliti šakom i kapom na dnevnoj bazi. Naime, sretnih dobitnika će biti podosta, točnije 28 (da, dobro ste pročitali). Nagradna igra će biti podijeljena u sedam krugova što odgovara jednakom broju tematski nazvanih evenata (360 NYE, Replay NYE, Heart, Laundry, Wrong Crowd, Tylt, Giraffe Warehouse Project) koji će se održati od 31. prosinca do 6. siječnja. Za svaki od sedam zasebnih evenata ćemo podijeliti ČETIRI ulaznice, počevši sa podjelom ulaznica za Replay NYE event koji će se održati u nedjelju, 1. siječnja. Svakih nekoliko dana ćemo objaviti novu nagradnu igru na kojoj ćemo dijeliti četiri ulaznice za pojedini festivalski dan, a ulaznice za novogodišnji party uz Armina i ekipu biti će podijeljene posljednje, negdje sredinom idućeg mjeseca.
Večeras dijelimo ulaznice za takozvani ‘after nove godine’, odnosno REPLAY NYE event, na kojemu će nastupiti brojni renomirani domaći i regionalni dj-evi od kojih je prvi potvrđeni Flower Power.
Detalje o prvom krugu nagradne igre pročitajte u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

Dijelimo četiri karte za REPLAY NYE 360 događaj, a za sudjelovanje je potrebno učiniti slijedeće:
1.) Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2.) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3.) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na REPLAY NYE u Arenu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ČETVERO dobitnika/ce koje ćemo objaviti u u prvom tjednu mjeseca prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE