Tvornica Kulture u Zagrebu će 24. studenog, nakon godinu dana, ponovno ugostiti grupu Ti, a priliku da se predstavi zagrebačkoj publici imat će i nova zvijezda beogradske underground scene Sergio Lounge.

Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, obojica rodom iz Makedonije. Njihovo poznanstvo rodilo se u Beogradu i u ljeto 2012. osnovali su bend. Zadnjih godinu dana sviraju po mnogobrojnim klubovima i festivalima diljem regije, a početkom godine nastupili su i na nizozemskom Eurosonic festivalu. Iza sebe imaju EP Koliko dana, album prvijenac Vidimo se te Život u dvoje kojeg smo također mogli prvi put poslušati u Tvornici prošle godine.

Sergio Lounge je dvadesetčetverogodišnji tastaturist iz Beograda. Prije nego što je pronašao svoj instrument u računalnoj tipkovnici, okušao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu i kontrabas. Žanr kojeg se posljednjeg prihvatio najbolje pristaje njegovom imenu – lounge, s primjesama italo-disca, šlagera i eksperimentalne glazbe.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 35kn, a na dan koncerta iznosit će 50kn.

Za više informacija pratite Facebook EVENT.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE