Nakon ludog provoda u Dublinu, Kandžija Osjekanović se vraća u rodnu grudu te zajedno sa Golim Ženama svojim vjernim Slavoncima (i svima koji se tako osjećaju) 26.11. priprema megaspektakl u klubu Epic.

Ovaj hipster sa sela nakon mnogobrojnih koncerata diljem Hrvatske (i šire) te suradnjama s raznim hip hop imenima s cijelog Balkana zbilja više ne treba mnogo predstavljanja publici. Svi koji su ikada svjedočili barem jednom od njegovih nastupa znaju kakvu energiju Kandžija prenosi, a oni kojima će ovo biti prvi put trebaju se pripremiti za višesatnu zabavu koju priprema zajedno sa svojim bendom Gole Žene te kako sam kaže, najopakijim hrvatskim tamburašima – Tamburašima slavonske gensta krvi. Poželjan dress code su naravno, trenerka i kožnjak, a prije samog koncerta ne zaboravite se zagrijati barem jednim koktelom od rakije.

Karte u pretprodaji potražite u Barcelona Pubu ili Epicu po cijeni od 30kn, dok će vas nećkanje koštati cijelih 50kn na ulazu. Za više informacija pratite službeni Facebook događaj.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE