U subotu, 22.10., tajanstveni maskirani dvojac naziva Nipplepeople po prvi puta nastupit će pred osječkom publikom u klubu Epic. Kako bi osigurali da ples potraje do jutra u pomoć će im nakon 00:30h priskočiti ekipa koja stoji iza imena CASA.

Nipplepeople je hrvatska elektropop grupa osnovana 2008. godine. O njima se ne zna mnogo, a svoju tajanstvenost objašnjavaju kao želju da glazbu stave u prvi plan. To im očito polazi za rukom s obzirom da su popularnost stekli diljem regije. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima, uključujući EXIT, Harteru i Terraneo, a hit singlom Sutra osvojili su srca publike.

CASA je program klupskih večeri koji osvaja klubove širom Hrvatske već nešto više od dvije godine. Iza tog imena stoje trojica domaćih DJ-eva: Jan Kinčl Zero, Yesh i Pips. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete garantiraju nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku.

Ulaznica za koncert koji počinje u 22:00h i uključuje upad na after party koštat će vas 50kn, a ukoliko želite razmrdati kukove samo na afteru nakon 00:30h pripremite 30kn na ulazu.

Za dodatne informacije pratite Facebook EVENT.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE