Zagreb Funk Battle Jam biti će jedan od rijetkih jam street dance battleova u Hrvatskoj, a možda i šire, koji će se izvoditi izravno na živu muziku DJ-a i glazbenika improvizatora. Ideja je okupiti plesače urbanih street plesova i glazbenika koji će u trenutku inspiracije stvarati muziku.

Provjerenom kvalitetom DJ-a i ostalih ključnih glazbenika, organizatori iz Brvnare najavljuju da će osigurati opuštenost i energičnost cijele atmosfere. Cilj je postići spajanje plesača, glazbenika i publike u potpunoj i živoj improvizaciji te tako stvoriti energetski bum.

Svi koji vole gledati i uživati, družiti se i dijeliti dobre vibracije pozvani su da dođu u prostoru udruge Brvnara (centar Zagreba, besplatan parking) u subotu 22. listopada i podrže mladu scenu najodvažnijih i najupornijih.

Očekuju vas AllStyle dva na dva i tri na tri dance battleovi timova plesača na živu muziku, hostovi, suci, glasanje timova, nagrade za pobjednike i sudionike, specijalne nagrade, pića, roštilj, palačinke te dakako hostese s ćevapima.

Program počinje u 17h, a battleovi od 20h.

Više informacija i sam event možete pratiti OVDJE.

brvnara5 (stand up Gorana Vincica)

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE