Ove jeseni beogradski bendovi VVhile i Mnjenje na kraćoj turneji posjetit će Hrvatsku, BiH, Mađarsku i Austriju. Zvuk nekog drugačijeg Beograda ili drugačiji beogradski zvuk, vrlo često se čuje kao opis oba benda koji, sada već godinama rade i produciraju u ovim sastavima. Repeticija, veliki zidovi buke i ekspresivni vokali je zajednički nazivnik jednog i drugog benda, a kako to još može zvučati, možete čuti i vidjeti u listopadu u Zagrebu, Zadru, Sarajevu, Segedinu, Budimpešti, Beču, Gracu i Osijeku.

Najavljujemo prvi jesenski koncert Phonogram kolektiva. Tako nam u subotu, 08.10.2016. po prvi puta dolaze beogradski bandovi Vvhile i Mnjenje.

Program započinje u 21 sat, a cijena ulaznice je 25 kuna.

Event pronađite na LINKU.
VVhile je duo koji su 2011. godine osnovali Stevan Ćirović na bubnju i vokalu i Andrija Spičanović na gitari i vokalu. Poslije velikog broja koncerata u regiji i četiri europske turneje, tri vinilna i jednog kasetnog izdanja VVhile je izrastao u jedan od najuzbudljivijih bendova bivše Jugoslavije koji vas lako osvoji svojom pozitivnom melankolijom.
VVhile je svoj debitantski album pod nazivom “More” objavio krajem 2014. godine, koji je kao vinilno izdanje zaživilo od travnja 2015. posredstvom Jazz Chairs i Pop Depresije, Twintoe Records, Numavi Records i Dirt Cult Records.
Bend trenutno radi na novom albumu koji bi trebalo izaći na ljeto 2017. godine.
Bandcamp: https://vvvhile.bandcamp.com/
Faceook: https://www.facebook.com/VVHILE
Youtube: https://www.youtube.com/user/WHILEBOYS

 

Mnjenje, osnovani 2012, od iskusne ekipe koja je ranije bila u bendovima poput Unison, Lets Grow, 36 Daggers i Belgrade Noise, Mnjenje miksa tradicionalni DIY pristup rocku i energiju hardcore punka sa hipnotičkim repetitivnim pasažima koji vuku podrijetlo iz krautrocka sedamdesetih, gitarskom bukom i feedbackom post-punka i noise rock scene osamdesetih i početka devedesetih, uz povremene jazz, fusion i dub ukrase tamo gde se najmanje nadate da će biti, sve lijepo složeno u glatku homogenu masu, i dodatno garnirano autentičnim tekstovima koji slušatelja presjecaju na pola i ostavljaju bez daha.
Bandcamp: https://mnjenje.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/mnjenje
plakat_vvhile_mnjenje

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE