16.08.2016. navršilo se sedam godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju 8. po redu memorijalni koncert.
Nakon sedam koncerata na raznim lokacijama u Zagrebu (koncerti su se godinu za godinom redom održavali u Pauku, Močvari, Jedinstvu, Medici, Ksetu, Tvornici kulture i Vintage Industrial Bar-u) ove godine organizatori su odlučili napraviti „gostovanje“ memorijala u nekom drugom gradu. Pula i Monteparadiso su bili logičan izbor zbog Tunine posebne veze s tim gradom i lokalnom punk scenom i ekipom. Na žalost, i svoj posljednji koncert Tuna je odsvirao upravo na Monteparadiso festivalu 2009. godine.
Koncert će se održati u subotu 01.10.2016. godine u Monteparadiso Club-u, Rojc, u Puli!
Sviraju: Potpuno sami, Mašinko, Frekvencija, Šta te boli kurac. 
Ulaznice se mogu kupiti po 30kn u Dirty Old Shopu i na ulazu u klub!
tuna
Za sve one koji neće uspjeti otići do Pule 1.10., i one kojim jedan dan nije dosta, dan prije u Vintage Industrial Baru, u petak 30.09. iz Pule stižu kultni punkeri Fakofbolan, pojačani sa domaćim snagama: Svinje Saučešće, a prije i nakon koncerta očekuje se slušaona Mikrofonije i Tuninih najvećih hitova.
Ulaznice u pretprodaji su 30kn, a možete ih pronaći u Dirty Old Shopu te Vintageu i Kavezu!
cover
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE