Makarsko-zagrebački sastav Londiner predstavlja nam, nakon kraće stanke, zaokret u karijeri, ali ne i u stilu grupe, dovođenjem nove pjevačice Ivane Bodul, a odlaskom pjevača Šime Lalića.

Također, grupa je objavila i novi singl i videospot pod nazivom Samo još jednom, koju autorski potpisuje cijeli bend, Ivana Bodul napisala je tekst, Antonino Šimić i Ivan Viduka-Buljan su ga uglazbili, a aranžirali su pjesmu Marin STojan, Viduka-Buljan i Šimić, dok su snimanje, mix, mastering i produkcija odrađeni u Greenwood Studiju.

Kameru i režiju za spot potpisuje Ema Giunio, montažu Marin Maršić, a Zorana Rajić, Dino Šertović i Vanda Kreutz u svemu su im pomogli.

Spot za naš singl „Samo još jednom“ je poput same pjesme: mračan, dinamičan i energičan. Htjeli smo da spot maksimalno prati temu pjesme i zajedno s redateljicom Emom Giunio, došli smo na ideju trčanja kroz mračnu šumu i sviranja u derutnim prostorima. Proveli smo dva dana snimajući ga, prvi dan smo se smrznuli na Sljemenu, a drugi dan topili na vrućini u Klaonici, ali na kraju se sve isplatilo jer smo dobili odličan spot koji odražava ne samo našu prvu pjesmu sa mnom kao novom pjevačicom, već i novi zvuk i stil u kojem smo odlučili krenuti s bendom“, rekla je Ivana Bodul.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE