U zagrebačkoj palači Dverce upravo je završena press konferencija na kojoj je potvrđeno ono što se šuškalo proteklih nekoliko dana, Ultra Europe dolazi u Zagreb!
No ne radi se o klasičnom premještanju festivalske lokacije iz Splita u Zagreb, jer kako zasad stvari stoje, Split će sačuvati svoj ljetni trodnevni termin, dok počevši od ove zime, Zagreb dobiva novi ogranak Ultra festivala pod nazivom Road to Ultra. Naziv kompletnog glazbenog tjedna je Croatia Music Week, a on započinje na staru godinu 31.prosinca spektakularnim partyjem u zagrebačkoj Areni na kojoj će nastupiti brojni svjetski DJ-evi koji će se moći pratiti live streamom od 360 stupnjeva.
Headliner večeri biti će legendarni Armin Van Buuren, koji je titulu najboljeg DJ-a godine osvajao čak četiri puta. Iste večeri pridružit će mu se i poznati glazbeni producenti i dj-evi MoTi i Sander Van Doorn, mlada ukrajinska electro progressive dj-ica Juicy M, nizozemski DJ Julian Jordan te trance majstor David Gravell.
U nedjelju, 1. siječnja održat će se NYE REPLAY uz nastupe poznatih DJa, a iduće dane (ponedjeljak i utorak) očekuje nas gaming turnir Zagreb Gaming Championship. Četvrtak i petak ponovno su rezervirani za nastupe svjetskih zvijezda elektro scene, čija će imena biti objavljena u dogledno vrijeme. Posljednji dan Croatia Music Weeka (petak) donosi nam Resistance program pod nazivom UMEK 1605 na kojem će naravno nastupiti poznati slovenski DJ UMEK uz pratnju još jednog producenta čija je karijera u uzlaznoj putanji, a organizatori će uskoro objaviti o kome je riječ.
Cijene karata za novogodišnji party kreću se od 100 kuna pa nadalje, a cijene za cijelotjedni program biti će objavljene naknadno.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE